Varmennepalvelut ja varmennehallinta

Onko sivustosi verkkoliikenne turvattua?

Turvaa verkkoliikenteesi ja suojaa asiakastietosi

Me autamme varmistamaan verkkoliikenteesi salauksen ja asiakastietojen turvallisuuden. Varmenne takaa, että sivustosi on luotettava ja sen sisältö on aito. Se toimii kuin älylukko, joka suojaa yrityksesi tietoja ja antaa sinulle mielenrauhan.

Internetissä selatessa suojaamaton liikenne on yleistä, mikä tekee tiedoista haavoittuvaisia. Varmennehallinta estää tällaiset riskit varmistamalla, että tiedot, kuten luottokorttitiedot ja salasanat, pysyvät suojattuina. Tärkeää on valita luotettava varmenteen tarjoaja, mieluiten organisaatiovalidoitu (OV) taho.

Pitkä kokemuksemme takaa että asiat tulevat tehdyksi oikein ja ajallaan.

Parhaat tuotteet ja teknologiat

Saat käyttöösi markkinoiden parhaat Entrustin tuotteet ja teknologiat, joiden avulla varmenteiden hallinta, automatisointi ja niiden integrointi osaksi muita järjestelmiä hoituu ketterästi.

Säästämme aikaasi ja rahaasi

Autamme varmennetyypin valinnassa ja hoidamme myös verifiointiprosessin itse, jotta saat oikeanlaiset varmenteet käyttöösi kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Tekninen tuki ja asiantuntijat lähellä

Meillä et joudu keskustelemaan chatbottien kanssa. Tietoturva-asiantuntijamme ja tekninen tuki ovat vain yhden puhelinsoiton tai viestin päässä valmiina vastaamaan kysymyksiin.

Varmenteiden hallintapalvelu

Varmenteiden hallinta on aikaa vievää, erityisosaamista vaativaa työtä, jolloin organisaation henkilöstö ei pysty keskittymään ydintekemiseensä. Mintly pystyy auttamaan organisaatioita varmenteiden hallinnassa monin eri tavoin.

Varmenteiden hallintapalvelu voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Voimme auttaa organisaatioita mm.

  • Varmennetilausten käsittelyssä ja varmenteiden toimituksissa tilaajille
  • Otamme asiakkaan prosessin haltuun ja toimimme sen mukaisesti.
  • Varmenteiden hallintaprosessin tehostaminen vahvan osaamisen avulla
  • Tarvittaessa käsittelemme varmennetilaukset asiakkaan tikettijärjestelmässä
  • Annamme varmenteiden tilaamiseen ja käsittelyyn liittyvää teknistä tukea
  • Pidämme asiakkaan kanssa palveluun liittyvät säännölliset seurantapalaverit
  • Seurantapalavereissa seurataan ja kehitetään varmenteiden hallintaa
Markku Helli

Myyntijohtaja, Digitaalisten identiteettien palvelut

Varmenteiden hallintapalvelun käynnistyksen yhteydessä voidaan tehdä varmenteiden hallinnan ja säännöstön nykytila-analyysi, jonka perusteella voidaan varmistaa ja parantaa tietoturvaa sekä tehostaa varmenteiden hallintaa.

Varmenteisiin liittyvä tekninen tuki ja konsultointi

Teemme asiakkaillemme konsultointia pääosin digitaalisten varmenteiden, digitaalisen allekirjoittamisen ja PKI-ympäristöjen osalta. Konsultointimme voi mm. auttaa asiakasta tunnistamaan digitaalisten varmenteiden, varmennehallinnan ja niihin liittyvän tietoturvan tilanteen ja saamaan parhaiden käytäntöjen mukaisia suosituksia tietoturvan sekä toiminnan kehittämiseen ja parantamiseen.

Etsitkö jämäkkää tietoturvan ja tietoverkkojen asiantuntijaa?

Laita viesti