Hallinnollinen tietoturva

Teknologia on kivaa, mutta yrityksen tietoturvallisuuden heikoin lenkki on yleensä sen hallinnan ja johtamisen puute.

Tietoturvan osalta me Mintlyllä tiedämme mistä puhumme.

Teknologiafirmana meidänkin on pakko myöntää, että teknologiasta ei välttämättä ole apua, jos tietoturvallisuutta ei hallita ja johdeta kokonaisuutena.

Oma tietoturvallisuuden hallintajärjestelmämme on ITO27001 sertifioitu ja toimimme turvallisuuskriittisten organisaatioiden kanssa joka päivä. Tästä todisteena meiltä löytyy Puolustusvoimien myöntämä turvallisuustodistus. Tiedämme siis, mistä puhumme.

Asiakkaitamme autamme tietoturvan hallinnollinen puolen osalta kolmella eri palvelualueella:

  • Arvioimme yrityksesi nykytilan
  • Suunnittelemme ja toteutamme tarvitsemasi järjestelmät, kontrollit ja politiikat
  • Koulutamme henkilöstöäsi

Lue alta lisää eri hallinnollisen tietoturvan palveluista

Arvioinnit

Katselmoinnin ja kypsyystason arvioinnissa pääasiallinen tavoite on kartoittaa yrityksesi nykytila ja ohjeistaa, mitä osa-alueita parantamalla yrityksesi pystyy tehokkaimmin parantamaan tietoturvan tasoa. Analyysia voidaan myös tehdä erilaisia viitekehyksiä tai viranomaisvaatimuksia vasten, joita yritykseltäsi edellytetään (esim. NIS2, ISO27001, KATAKRI).

Suunnittelu ja toteutus

Voimme puolestasi suunnitella ja jalkauttaa tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän tai yksittäisen tietoturvakontrollien sisällön sinulle räätälöitynä. Voimme myös toteuttaa ulkopuolisena tahona riskienarvioinnin tai sisäisen auditoinnin toivomillesi kohteille.

Koulutus

Olipa tarpeesi sitten asiantuntijoidesi sparraaminen, hallintajärjestelmien periaatteiden opettaminen projektitoimistolle, henkilöstön tietoturvakouluttaminen tai jotain siltä väliltä – meiltä saat aina viimeisintä tietoa ja räätälöidyt koulutuspaketit!

Mintly työntekijä tietokoneella

Muita ratkaisuja

Etsitkö jämäkkää tietoturvan ja tietoverkkojen asiantuntijaa?

Laita viesti