Secure Access Service Edge

Turvaa käyttäjät ja yrityksesi data myös ulkoverkossa ilman kapasiteettirajoitteita tai huonoa käyttäjäkokemusta. Sitä on SASE, jonka edelläkävijä Mintly on ollut Suomen markkinassa alusta saakka.

Laita viesti

SASE on kuuma aihe nyt, mutta Mintly on toiminut sen parissa jo vuosia.

Tällä hetkellä jokainen iso tietoverkko- ja tietoturvavalmistaja tuo markkinoille omaa SASE tarjoamaansa markkinoille. Ensimmäiset ovat toimineet tällä alueella jo vuosia, mutta jokainen valmistaja on selkeästi tunnistanut markkinassa olevan tälle teknologialle kysyntää ja ovat siksi investoineet tarjoamansa kehitykseen miljoonia. Voimme siis olla varmoja, että SASE ei ole ohimenevä ilmiö, vaan yritykset tulevat käyttämään sitä jatkossa arkkitehtuurinsa peruskivenä turvatessaan käyttäjiään ja dataansa.

Mintly on ollut mukana toteuttamassa SASE arkkitehtuuria asiakkailleen jo teknologian ensi aallossa. Olemme siis nähneet kehityksen vuosien saatossa ja tiedämme mikä eri valmistajien tarjonnassa on hyvää ja mikä vähemmän toimivaa. Kaikki SASE ratkaisut eivät todellakaan ole samoja, joten yritykselle on tärkeää löytää juuri heidän tarpeitaan parhaiten tukeva ratkaisu.

Mistä SASEssa oikeastaan on kysymys?

Pilvikeskeisyys

Jos aikaisemmin yrityksen tietoturvan keskus oli palomuurin takana palvelinkeskuksessa, nyt se on valmistajan pilvessä ilman kapasiteettirajoitteita.

Skaalautuvuus

SASEssa yrityksesi ulkoverkosta tulevat yhteydet eivät ole rajoitettuja palvelinkeskuksen lokaatioon tai palomuurin suorituskykyyn. Kapasiteetti skaalaa pilvessä käyttäjien määrän ja sijainnin mukaan.

Hybridityö

Kun skaalautuvuus ja suorituskyky eivät ole rajoittavia tekijöitä, voivat etätyöskentelijät nauttia loistavasta käyttäjäkokemuksesta mistä vain. Turvallisesti.

Data turvassa

Pystyt kontrolloimaan millä päätelaitteilla ja kenen toimesta yrityksesi dataan pääsee käsiksi ja mitä datalle tehdään. Jokainen sessio on kontrolloitavissa ja eri tasoisesti luvitettavissa.

Yleisimpiä SASEn ominaisuuksia ja käyttötapauksia.

Secure Private Access

Moderni “VPN:n korvaaja”, joka on tietoturvallinen tapa yhdistää käyttäjät ja organisaation applikatiot missä tahansa ympäristössä parhaalla käyttökokemuksella. Mahdollistaa myös nopean käyttäjien yhdistämisen eri organisaatioihin esim. M&A tapauksissa.

Secure Internet Access

Pilvinatiivi laiteriippumaton ratkaisu, joka tuvaa käyttäjän internet-liikenteen parhaalla käyttökokemuksella.

SD-Branch & SD-WAN

Moderni pilvinatiivi ratkaisu, joka tehostaa, turvaa ja tuo näkyvyyttä yrityksen eri toimipisteille ja niiden väliseen liikenteeseen.

Digital user experience monitoring

Huippuluokan näkyvyyttä yksittäisen käyttäjän käyttäjäkokemukseen sovelluksesta riippumatta.

Mintly työntekijä tietokoneella

Laaja palveluvalikoima

Etsitkö jämäkkää tietoturvan ja tietoverkkojen asiantuntijaa?

Laita viesti