Mintly Asset Management

Tärkeät tiedot koko laitekantaasi yhdestä paikasta ja lupaus sille, etteivät laitetuet tai lisenssit pääse epähuomiossa happanemaan.

Tilaa esittely

Mintlyn asiakkailla laitekanta on helposti hallittavissa ja päättymispäivistä ei tarvitse stressata

Yritykselläsi on todennäköisesti laitteita useilta eri valmistajilta, eikö niin? Tämän myötä myös erilaisia lisensointimalleja, tukitasoja ja niiden uusintamalleja on useita ja kaikki tämä tieto tietysti myös hajautettuna useisiin eri portaaleihin. Meidän asiakkaanamme sinulla on kaikki tämä tieto hallittavissa yhdessä portaalissa ja me lupaamme seurata laitekantasi, lisenssiensi ja laitetukien elinkaarta.

Kaikki tämä vielä aivan ilmaiseksi! Saat asset management tietokannan, tiimin joka seuraa sen elinkaarta sekä portaalin tarjoamat dashboardit laitekantasi elinkaaren tilanteesta vapaasti käyttöösi yksinkertaisesti olemalla Mintlyn asiakas.

  • Portaali on ilmainen jokaiselle Mintlyn asiakkaalle
  • Oletuksena kaikki Mintlylta ostetut laitteet, tuet ja lisenssit näkyvissä
  • Mahdollisuus ladata tietokantaan myös kaikki muut, kuin Mintlylta hankitut laitteet
  • Dashboardin avulla näet yhdellä silmäyksellä laitekantasi elinkaaren tilanteen

Autamme sinua ottamaan laitekantasi haltuun.

Näkyvyys

Ei tarvetta seurata jokaisen valmistajan laitekantaa erillisistä portaaleista.

Huolettomuus

Saat meiltä yhteydenoton hyvissä ajoin ennen lisenssin tai laitetuen päättymispäivää. Jos laite on elinkaarensa päässä, tarjoamme apuamme infran päivittämiseen.

Luotettavuus

Nykyisin laitteiden toiminnallisuus on sidottu sen lisensseihin yhä enemmän. Kun olet Mintlyn asiakas, sinun ei tarvitse stressata infrasi toimimattomuudesta yhden vanhentuneen lisenssin vuoksi.

Eikä tässä vielä kaikki…

Portaalimme kehittyy jatkuvasti ja uusia ominaisuuksia tulee joka kuukausi. Asiakkaiden toiveet menevät luonnollisesti aina kehitysjonon kärkeen.

Modernin laiteinfrastruktuurin hallinta liiketoiminnan verkkotarpeisiin on monimutkaista. Mintlyn Asset Management -palvelu yksinkertaistaa tätä prosessia, tarjoten helpon tavan ylläpitää turvallista ja tehokasta verkkoa ilman yllätyksiä ja tulipaloja.

Etsitkö jämäkkää tietoturvan ja tietoverkkojen asiantuntijaa?

Laita viesti