OT Remote Access

Omien työntekijöidesi lisäksi palveluntoimittajat, alihankkijat ja heidän alihankkijansa tarvitsevat kaikki pääsyn OT-verkkoosi. Jos ratkaisu ei ole keskitetty, on hyökkäyspinta-ala melkoinen.

Shadow IT on tietoturvalle myrkkyä.

Laitetoimittajat, huoltoyhtiöt ja palveluntarjoajat tarvitsevat kaikki etäyhteyden niihin laitteisiin, joista he vastaavat. Tätä vaatimusta vastaan on mahdotonta pyristellä. Jokainen varmasti käyttää tähän mielellään myös omaa ratkaisua, mutta OT-ympäristösi tietoturvallisuuden kannalta tämä tuottaa valtavasti hyökkäyspinta-alaa, joka ei ole hallinnassasi.

Me tarjoamme useita eri ratkaisuja, joilla etäyhteydet voidaan tuottaa turvallisesti, tarkoin pääsyoikeuksin tuhoamatta käyttäjäystävällisyyttä. Myös paikanpäällä tehtävät huoltoyhteydet on hyvä tuottaa etäyhteydellä, sillä myös verkkoon kytketty saastunut hallitsematon työasema voi olla ransomwarelle tie verkkoosi.

  • Näkyvyys ja hallinta kaikkiin etäyhteyksiin sinun tärkeimpään verkkoosi
  • Näe ja kontrolloi sitä kuka teki, mitä teki ja milloin
  • Ratkaisumme eivät vaadi ohjelmistojen asennuksia toimittajiesi työasemille

Muita ratkaisuja

Joonas Kyytsönen

Myyntipäällikkö

Olemme tehneet merkittäviä parannuksia asiakkaidemme OT-verkkojen etäyhteyksiin, nykyisten ratkaisuiden harmonisointi ja kehittäminen tuo asiakkaillemme helppoutta ylläpitoon, lisää tietoturvaa ja kustannussäästöjä talouteen. Sitoudumme jatkuvasti kehittämään asiakkaidemme IT- ja OT-tietoverkkoja vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin.

Etsitkö jämäkkää tietoturvan ja tietoverkkojen asiantuntijaa?

Laita viesti