Out of Band -varayhteys

Kun liiketoimintasi ei saa keskeytyä hetkeksikään, me tarjoamme varayhteyden, joka toimiii myös silloin, kun primääriyhteytesi ovat alhaalla.

Laita viesti

Hallitse laitteitasi vaikka yhteydet ovat alhaalla

Varayhteys 4G:llä

Tuomme toimipisteellesi konsolipalvelimen, johon voidaan tuottaa kahdennettu 4G yhteys eri operaattoreilta maailman joka kolkkaan.

Takaamme toiminnan kriittisellä hetkellä

Valvomme 24/7 että palvelu toimii. Tarkastamme jatkuvasti, että yhteydet toimivat jatkuvasti niille laitteille asti, jotka pyörittävät kriittistä liiketoimintaasi. Näin voimme olla varmoja siitä, että kaikki toimii, kun hätä on pahin.

Tarpeeseen suunniteltu teknologia

Tuotamme palvelun teknologialla, joka on juuri tähän tarpeeseen suunniteltu. Voimme modulaarisesti mitoittaa laitteen juuri tiettyyn toimipisteeseen sopivaksi esimerkiksi suorituskyvyn ja porttimäärien suhteen. Näin sinun ei tarvitse maksaa turhasta. Laitteistolla pystyy myös pyörittää muita sovelluksia tai virtualisoida muuta laitteistoa.

Kuvituskuva: tehdasalue metsän keskellä

Meillä on vuosien kokemus yhteistyöstä useiden suomalaisten valmistavassa teollisuudessa toimivien jättiläisten kanssa ja tiedämme, kuinka kalliiksi tietoliikennekatkot tulevat tällaisessa liiketoiminnassa.

Siksi olemme kehittäneet palvelun, joka varmistaa yhteydet jatkuvasti ja kaikkialle. Palvelu nopeuttaa myös alkuperäisten yhteyksien ongelmanselvitystä ja mahdollistaa yhteyden myös esimerkiksi huoltokatkojen aikana

ABB Logo
Istekki Logo
ABB Logo
Istekki Logo
ABB Logo
Istekki Logo
ABB Logo
Istekki Logo

Etsitkö jämäkkää tietoturvan ja tietoverkkojen asiantuntijaa?

Ota yhteyttä