Haavoittuvuuksien hallinta

Skannerit pyörimään ja patchit sisään, tämähän on helppoa! Voihan se joskus ollakin, mutta isommassa ympäristössä haavoittuvuuksien paikkaaminen vaatii suunnitelmallisuutta.

Laita viesti

Kun IT infran koko kasvaa, tulee haavoittuvuuksien hallinnasta jatkuvaa kissa-hiiri-leikkiä. Tärkeintä on keskittyä olennaiseen.

Jos infrasi koko on satoja tai tuhansia laitteita ja palvelimia, voit olla varma, että jokaisella haavoittuvuusskannauksella paikattavaa löytyy hengästyttävä määrä. Järjestelmäomistajat haluaisivat keskittyä työssään olennaiseen, mutta joka kuukausi aikaa menee päivityssykleihin ja huoltokatkojen suunnitteluun – tai vaihtoehtoisesti haavoittuvuuksien listaa jatkaa kasvamistaan.

Mintlyn haavoittuvuuksien hallinta -palvelu tähtää siihen, että huoltokatkojen ja päivitysten määrä pidetään minimissä. Haavoittuvuuksia löytyy aina paljon, mutta usein havaitut haavoittuvuudet ovat hyökkääjille mahdottomia hyödyntää useista eri syistä johtuen. Me pyöritämme skannaukset ja analysoimme tulokset, joihin perustuen teemme työlistauksen asennettavista päivityksistä tai konfiguraatiomuutoksista. Vain niihin haavoittuvuuksiin tulee koskea, jotka aidosti kasvattavat yrityksesi hyökkäyspinta-alaa.

OT-verkoissa palvelu korostuu entisestään: tuotantolaitokset usein toimiakseen vaativat vanhempia käyttöjärjestelmiä tai softaversioita ja huoltoikkunat ovat todella kalliita liiketoiminnan kannalta. Tällöin hyökkäyspinta-alaa on yleensä paikattava jollain muulla tapaa, kuin päivityksiä asentamalla.

Paikkaa haavat Mintlyn palvelulla!

Mintlyn palvelu taklaa niin IT- kuin OT-verkkojen haavoittuvuuksien hallinnan. Sinun ei tarvitse keskittyä raporttien analysointiin, vaan me tuotamme sinulle valmiit suositukset ja työlistaukset ja pidämme huolen, että turhia huoltoikkunoita ei tarvitse suunnitella. Toisaalta varmistamme myös sen, että esimerkiksi resurssipulasta johtuen ympäristösi ei joudu retuperälle.

Teemme samalla haavoittuvuuksien hallinnasta myös raportoinnin yrityksesi johdolle, joka helpottaa heitä vastaamaan mm. NIS2 direktiivin tuomiin vaatimuksiin.

Mintlyn haavoittuvuuksien hallinta -palvelun avulla sinun ei tarvitse enää:

  • Käyttää resurssejasi loputtomien haavoittuvuusraporttien tulkitsemiseen
  • Suunnitella turhia huoltokatkoja
  • Pohtia onko legacy-järjestelmillä pyörivä OT-verkkosi turvallinen

Laaja palveluvalikoima

Mintlyn muut tietoturvaratkaisut tuovat lisäturvaa.

Meiltä löytyy yrityksellesi sopivia tietoturvapalveluita riippumatta tietoturvasi tämän hetken maturiteetista tai vaatimuksista.

Etsitkö jämäkkää tietoturvan ja tietoverkkojen asiantuntijaa?

Laita viesti