Managed SIEM
Jo lakikin sanoo, että tietoturvapoikkeamiin tulee puuttua. Onko sinulla siihen tarvittavat työkalut?
Saat ne täältäViimeisen päälle viritetty platta tietoturvapoikkeamien havainnointiin.
Tietoturvapoikkeamiin on mahdotonta reagoida, jos niistä ei saada hälytyksiä. Me viritämme yrityksellesi SIEM-järjestelmän käyttöön ja pidämme huolen, että saat siitä jatkuvasti kaiken mahdollisen hyödyn irti. Kaikki tämä kiinteään kuukausihintaan.
Alustana käytämme Azuressa pyörivää Microsoft Sentinelia, joka kokemuksemme mukaan on useimmille suomalaisille yrityksille kustannustehokkain ja toimivin ratkaisu.
Kun hankit SIEM alustan palveluna, vältyt näiltä ongelmilta:
- Sääntöjen ylläpito ja viritys vaatii jatkuvaa seurantaa ja resursointia
- Saat Microsoft Sentinelin meidän kauttamme edullisemmin käyttöösi
- Sentinel kehittyy jatkuvasti – me seuraamme kehitystä ja pidämme huolen, että saat käyttöösi ympäristösi kannalta tärkeät uudet ominaisuudet
Palvelun sisältö ja hyödyt
Tarpeeseesi skaalautuva ratkaisu
Pilvinatiivissa ratkaisussa maksat vain siitä, mitä käytät. Lokien tyypin, säilöntäajan ja -lokaation voi muokata mieleisekseen. Alusta tarjoaa myös automatisaatioon tarkoitetut SOAR-työkalut.
Käyttäytymispohjainen uhkien tunnistus
Sentinel hyödyntää koneoppimista tunnistamaan poikkeamia käyttäjien toiminnassa.
Microsoft ekosysteemi
Sentinel integroituu nopeasti ja edullisesti muiden Microsoft tuotteiden kanssa.
Mintlyn analytiikkasääntöpaketti
Mintly tarjoaa jokaiselle asiakkaalleen käyttöön itse ylläpitämänsä sääntöpaketin, jota ylläpidetään ja parannetaan jatkuvasti.
Tämä parantaa tietoturvaasti jatkuvasti!
Uhkatietosyötteiden hyödyntäminen
Sentinel peilaa jatkuvasti tapahtumia uhkatietoja vasten. Mintly voi myös lisätä haluttuja uhtatietosyötteitä mukaan palveluun.
Uhkien metsästys -lisäpalvelu
Kuukausimaksullisena lisäpalveluna Mintly etsii proaktiivisesti lokeista poikkeamia tunnistaakseen ja korjatakseen ympäristössä esiintyviä heikkouksia tai potentiaalisen haitallisen toimijan toimenpiteitä.
Tiesitkö, että lokakuu 2024 on takaraja NIS2 EU-direktiivissä vaadittujen tietoturvaan ja tietoturvapoikkeamiin liittyvien raportointivaatimusten täyttämiseen? Kyseisestä direktiivistä on luotu Suomessa paikallinen lainsäädäntö, joka pakottaa sakon uhalla ison osan suomalaisista yrityksistä toimenpiteisiin.
Tutustu direktiiviin EU:n sivuilla